dijous, 7 de març del 2013

Dos de dos pel femení del Platges

El conjunt mataroní guanya 69-52 al Bàsquet Draft Gramenet i suma la seva segona victòria a la segona fase de la Copa Catalunya

4 de març de 2013

El femení del Platges continua fent una temporada brillant i aquesta setmana va derrotar a casa 69-52 al sempre rocós Draft Gramenet. Les mataronines han començat amb força aquesta segona fase de la Copa Catalunya i han guanyat els dos partits que han disputat fins ara.

El Platges va sortir en tromba i al minut 5’ de joc ja guanyava 11-2, a partir d’aquest moment el Platges sempre va manar en el marcador i mai es va veure superat pel conjunt visitant. Al final del primer quart el resultat era de 18-10 i al final del segon quart de 31-23.

A la represa les visitants van fer un tímid intent de remuntada, però el Platges gràcies a dos triples consecutius de Blanca Garcia va posar de nou terra de per mig en el marcador. Al final del tercer quart el Platges guanyava 49-35 i ja tenia la victòria encarrilada. En el darrer quart el conjunt mataroní va saber aguantar l’últim intent de les visitants i va acabar guanyant amb solvència.

PLATGES MATARÓ - DRAFT GRAMENET 69-52
PLATGES: Blanca Garcia (18), Laia Flores (10), Núria Talavera (2), Ariadna Pujol (10), Olga Ruano (21) cinc inicial; Teresa Gomez (2), Claudia Garcia, Mariona Teixido, Carolina del Santo (6), Marta Jou.
MARCADOR: 18-10, 31-23, 49-35, 69-52