dijous, 7 de març del 2013

Derrota contundent del Platges de Mataró amb el Santa Coloma

Els mataronins perden 90-62 en un partit on no van tenir opcinos; l'equip es queda quart per la cua

4 de març de 2013

El Platges de Mataró va rebre dissabte un dur revés de part del Santa Coloma, equip que el va tombar per un contundent 90-62. Els mataronins no van arribar a estar mai dins del partit, i un nefast segon període en el que només van ser capaços d'anotar sis punts els va condemnar a la derrota final. L'ensopegada deixa l'equip amb un partit menys i quart per la cua, amb només una victòria per sobre del tercer pel darrera. David Garcia, 21 punts, va tornar a ser el més destacat del conjunt dirigit per Quique Spà.

El partit es va complicar en els primers compassos de partit, on el Platges de Mataró va començar responent els atacs del Santa Coloma però ja a remolc en el resultat. El 23-17 del primer període no era preocupant, però sí simptomàtic. L'equip havia de fer molt millor partit per enfrontar-se al Santa Coloma. Lluny d'aconseguir-ho, els mataronins van estar totalment fora en el segon període, molt desencertats en atac i amb grans problemes defensius. Això va propiciar un 23-6 que deixava el matx vist per sentència a la mitja part. Els d'Spà van tornar a precipitar-se en el tir exterior, anotant només dos triples de 13 intents en aquesta mitja part.

En la represa el partit tenia poca història que explicar. 23 punts de diferència d'inici i un Santa Coloma molt fiable en atac (va superar els 20 punts en tots els quarts) eren massa elements en contra pels mataronins, que això sí van posar-se les piles en el tercer període (21-23). Malgrat això, va ser insuficient per capgirar un marcador que s'ampliaria en el darrer quart. El gran encert del Santa Coloma en totes les facetes ofensives va ser letal pels interessos dels mataronins, que van acabar claudicant 90-62.