dimecres, 27 de febrer del 2013

Quintet ideal Copa Catalunya. 2a fase. J1




publicat per
http://www.esportfemeni.com
26 de febrer de 2013

Laia Flores (Platges de Mataró):
26 VAL. 20 punts, 8 rebots, 6 recuperacions. Lideratge molt intel·ligent de la jove base del Mataró en la important victòria del seu equip a Sant Adrià. En un segon quart en què es va posar l’equip a l’esquena per tal d’igualar el desavantatge i començar a fer rutllar tot l’equip. Al tram final, cistelles importants seves van guiar l’equip a la pròrroga, i en el moment més delicat del partit, va tenir la calma necessària per anotar els dos tirs lliures que pràcticament asseguraven la victòria a les grogues. Important també en el treball defensiu, Flores va fer un partit molt complet digne del que un entrenador vol en la seva base.

Lorena Del Moral (CBF Cerdanyola):
23 VAL. 20 punts, 5 assistències, 3 recuperacions. Pedra angular de la important victòria del Cerdanyola sobre el Reus Deportiu. La seva sortida a pista va revolucionar el partit, augmentant el ritme i portant al seu equip a un nivell superior. El seu encert (4 de 5) en els triples va ser un punyal pel Reus, que veia com s’esvaïen opcions de victòria a cada encert des dels 6,25 de Del Moral. Conduint transicions i en estàtic va repartir joc per les seves companyes i el treball en defensa va tallar directament 3 jugades del rival, postulant-se com la millor jugadora de l’equip vallesà

Emina Karic (CB Cornellà):
29 VAL. 24 punts, 4 rebots, 2 recuperacions, 4 faltes rebudes. El Cornellà va resoldre un partit molt important amb el lideratge de les seves dues jugadores de referència, Emine Karic i Cristina López. Karic va estar inspiradíssima en l’anotació i va ser autora de 24 punts, més d’una tercera part dels de tot l’equip, amb un excel·lent percentatge superior al 80% amb 9/11 en tirs de camp i de 100% en tirs lliures. La seva precisió va portar al Cornellà a desenganxar-se en el marcador i assegurar una victòria capital per seguir liderant el grup de permanència.

Marta Ballús (Joventut Les Corts):
30 VAL. 16 punts, 11 rebots, 5 faltes rebudes. El domini en el joc interior va ser la clau de la victòria del Joventut Les Corts a Santa Coloma i això va quedar ben reflexat en la pivot groga, autora de dobles figures amb bons percentatges d’encert. Vital en el treball de tot l’equip, el Les Corts s’escaparia gràcies a l’envergadura de les seves jugadores altes, i aconseguiria estabilitzar l’avantatge al llarg dels 40 minuts. Després d’algunes setmanes amb bons números, Ballús també comença amb bona forma la segona fase de la competició.

Maguette Sarr (Reus Deportiu):
36 VAL. 26 punts, 6 rebots, 8 faltes rebudes. Exhibició de força i domini de la pintura de l’africana del Reus, que tot i les bones defenses que va rebre va aconseguir sent el referent en anotació (26 punts) de l’equip i del partit. El seu físic li permetia fer-se un lloc per rebre prop de la cistella i acabar anotant o traient faltes personals (8). Al segon quart, va anotar 11 dels 13 punts de l’equip i durant tot el duel va ser clau per mantenir les opcions de victòria del les reusenques. Amb 6 rebots més va arribar als 36 de valoració per ser la més valorada de la jornada.