Nova derrota del Platges de Mataró

Els mataronins perden a casa davant el Barberà per 83-89

25 de febrer de 2013
fotos Gabriel Romero

El Platges de Mataró va ensopegar dissabte davant el Barberà, un rival directe en la zona mitja baixa de la classificació. Els mataronins van acabar 83-89, un resultat que torna a fer entrar en una dinàmica dolenta després dels bons partits que s'havien vist en les darreres setmanes. Els mataronins, que tenien la baixa de Natxo Ariño per lesió i que havien tingut jugadors sense poder entrenar amb normalitat com Paco Hernàndez i David Garcia van aguantar bé fins el darrer període, on el matx es va desequilibrar definitivament de part dels visitants.

Els mataronins van començar el partit amb certa facilitat per anotar mitjançant el joc interior, però deixaven certes facilitats al darrera que els visitants també aprofitaven. D'aquesta barreja van sorgir dos parcials amb força punts a ambdós costats que oferien un matx entretingut. El 20-22 del primer quart va deixar pas a un 20-14 del segon que donava un cert avantatge als nois de Quique Spà just abans de marxar al descans.

En la represa tot seguiria igual, amb els dos equips anotant de manera freqüent. Els mataronins van clavar alguns triples claus en aquest segon tram de partit per compensar que sota cistella no hi havia tantes facilitats, mentre que el rival va fer-se molt fort dins de la zona. 20-20 en el tercer període i inici de darrer quart beneficiós pels mataronins, que van obrir escletxa en el marcador. El matx semblava que aquesta vegada no s'escaparia, però uns últims minuts de desconcert van servir al Barberà per posar-se dins del partit. La pèrdua de rebots clars en tirs lliures, una falta personal amb tres tirs pel rival i un bon Àlex López van capgirar el marcador fins deixar-lo en el 83-89 definitiu. David Romero, 27 punts i 10 rebots, i Marc Forcada, 23 punts i 8 rebots, van ser els dos jugadors més encertats dels mataronins, tot i que no va servir per sumar la victòria final.