dimecres, 27 de febrer del 2013

Nova ensopegada del Platges




publicat per
26 de febrer de 2013
Anna Gual

El Platges de Mataró deixa escapar la victòria i cau per 83 a 89, a casa davant el Barberà. Segona derrota consecutiva davant un rival directe, per l’equip de Quique Spà, que no pot sortir de la part baixa de la taula classificatòria.
El Platges va deixar escapar aquest cap de setmana una bona oportunitat de victòria davant un rival directe i segueix mostrant-se com un equip irregular . En aquesta ocasió els mataronins van arribar a desaprofitar una avantatge de 10 punts. Els 27 punts i 10 rebots de David Romero o els 23 punts i 8 rebots de Marc Forcada, no van servir perquè els mataronins s’emportessin la victòria. Un equip que val a dir, arribava a la cita amb les importants baixes de Ignasi Ariño, Paco Hernández i David Garcia.
Una derrota aquesta, que sens dubte afecta també a la moral de l’equip. Després de travessar una bon tram de temporada, amb victòries importants, com la que van aconseguir davant l’Arenys bàsquet, els mataronins porten ara 2 derrotes consecutives, davant dos rivals directes. Quique Spà afirmà, que l’equip està passant ara mateix per un moment difícil.
Ja en bàsquet femení, victòria aquest cap de setmana pel Platges de Mataró femení en el debut de l’equip en la segona fase del campionat de lliga. L’equip de César Aneas va imposar-se al Sant Adrià per 62 a 65, i ja es segon classificat en la fase al títol de copa Catalunya.