dimarts, 19 de febrer del 2013

El Platges de Mataró torna a perdre amb el Masnou

18 de febrer de 2013

Els mataronins no poden superar el seu veí comarcal i cauen 84-75; l'equip només dóna la cara en el primer quart

El Platges de Mataró va tornar a ensopegar davant el Masnou, aquesta vegada en el partit de segona volta que es va disputar dissabte a la pista dels masnovins. El conjunt de Quique Spà va tornar a mostrar la seva pitjor cara, i només va estar posat dins del derbi comarcal en el primer període, on va marxar amb un avantatge esperançador. Posteriorment, però, els locals van imposar-se sota cistella, i amb un gran encert de tir exterior van capgirar un marcador que ja no se'ls escaparia fins el triomf final per 84-75.

El partit va començar molt bé pels interessos dels mataronins, que van estar encertats de cara a cistella durant el primer període. Romero i Forcada eren letals en internades i sota el tauler, mentre que des de fora l'equip feia triples amb un alt encert -destacar Paco Hernández, que va acabar amb tres de cinc-. Això va propiciar que els mataronins marxessin 17-24, un resultat que quedaria en no res en el segon quart. El Masnou va posar-se les piles i va ser letal des de més enllà de 6'25 (va fer cinc de set en la primera part) i això el va posar dins del partit, retallant la diferència favorable al Platges de Mataró i marxant al descans 39-41.

Els mataronins van desaparèixer en el tercer quart. El Masnou es va fer molt fort en defensa davant les errades dels visitants sota cistella, i en atac els masnovins recollien rebots a tort i a dret (19 ofensius en total) que els permetien recuperar possessions i tornar a llançar. Letals en triples (10 de 15) els locals van escapar-se 22-11 en el tercer període. Els mataronins van errar molts tirs de tres en aquest últim tram de partit, alguns desesperats (8 de 26) i això va facilitar les coses a un Masnou que no va deixar escapar la victòria en el darrer quart. 25-23 pels locals i victòria final. El bon paper de Paco Hernández (16 punts) i Marc Forcada, 17, va ser insuficient per un Platges de Mataró que no va estar a l'alçada després del primer quart.