divendres, 1 de febrer del 2013

El femení del Platges no es cansa de guanyar

28 de gener de 2013

El conjunt mataroní va guanyar 46-61 a la pista d’un combatiu Reus Ploms

Nova victòria del femení del Platges de Mataró que aquesta setmana va derrotar a domicili el Reus Ploms 46-61. Tot i ser penúltimes, les locals van fer suar de valent a un Platges que fins al darrer quart no va encarrilar la victòria.

En el primer quart les locals van fer valer la seva superioritat sota taulells per acabar el període amb dos punts d’avantatge (14-12). En el segon període el Platges es va multiplicar en defensa deixant anotar cinc punts al Reus i marxant al descans amb un petit avantatge de sis punts (19-24).

En el tercer quart la igualtat va ser màxima i les tarragonines no van deixar que el Platges fes el seu joc habitual i van arribar al darrer quart amb opcions de victòria. Però en els darrers deu minuts de joc Laia Flores i Ariadna Pujol es van posar l’equip a l’esquena, i va ser aquí quan va es va poder veure la millor versió del conjunt mataroní que va passar per sobre d’un Reus que es va quedar sense oxigen

REUS PLOMS - PLATGES MATARÓ 46-61
PLATGES: Blanca Garcia (5), Laia Flores (13), Ariadna Pujol (18), Carolina del Santo (3), Olga Ruano (5) cinc inicial; Teresa Gómez (4), Mariona Teixidó (3), Cristina Pujol (2), Núria Talavera (4), Marta Jou (3).
MARCADOR: 14-12, 19-24, 33-37, 46-61.