divendres, 1 de febrer del 2013

El Platges no pot amb el segon classificat

28 de gener de 2013

El conjunt mataroní ho va intentar, però va acabar cedint 63-76 davant un dels equips més forts de la categoria

El Platges de Mataró tot i que ho va intentar tot i va lluitar fins al final, va perdre a casa 63-76 davant el Quart, un dels equips més potents de la categoria i un dels principals aspirants a jugar les fases d’ascens per pujar a Lliga EBA.

En els primers compassos de partit la igualtat va ser màxima, però en el darrer tram del primer quart un seguit d’imprecisions dels de casa va fer que el Quart agafés un petit avantatge de sis punts. En el segon quart la tònica va ser la mateixa, igualtat màxima i un Platges que plantava cara i que no deixava que l’equip gironí marxés en el marcador (28-36).

A la represa el Platges ho va continuar intentant, però el desencert en el tir, sobretot des de la línia de tres i el gran nombre de pilotes perdudes (18 en tot el partit), va fer que el Quart marxés en el marcador i arribés al darrer quart amb 14 punts d’avantatge (42-56). En el quart període el conjunt mataroní no es va rendir, però en defensa va ser incapaç d’aturar l’atac gironí i, tot i que es va millorar en atac, no es va poder remuntar el partit.

Aquesta setmana el Platges visita la pista del Sant Andreu Natzaret, un rival directe per evitar el descens que arriba al matx amb els mateixos números que el conjunt mataroní.

PLATGES MATARÓ - CB QUART 63-76
PLATGES: Sergi Ventura (3), Llorenç Mons (8), David Romero (8), David Garcia, Paco Hernàndez (12) cinc inicial; Conrad Varela (1), Guillem Garcia (5), Ignasi Ariño (15), Marc Forcada (11), Jordi Sànchez (8).
MARCADOR: 11-17, 28-36, 42, 56, 63-76