dimecres, 16 de gener del 2013

Vuitena derrota de la temporada del masculí del Platges

El conjunt mataroní perd 98-70 a Sant Cugat del Vallès en un partit on els locals van ser molt superiors

14 de gener de 2013

Nova derrota del masculí del Platges de Mataró que va perdre de forma clara i contundent 98-70 a la pista del Sant Cugat, un dels equips de la part alta de la classificació que es va mostrar molt superior. Després de 13 partits disputats, el conjunt mataroní només suma cinc victòries i haurà de començar a reaccionar si no vol veure’s involucrat en la lluitar per evitar el descens.

El conjunt mataroní només va aguantar el ritme anotador dels locals durant el primer quart, tot i així al final del primer quart el Platges ja perdia 26-21. En el segon període el Platges va veure minvar els seus números en atac i només va anotar 9 punts, mentre que els locals van seguir encertats de cara a cistella i van marxar al descans amb onze punts d’avantatge (41-30).

A la represa s’esperava la reacció del conjunt mataroní, però aquesta no va arribar mai, i el Sant Cugat amb un Roger Dam molt inspirat, autor de 30 punts, amb 8 de 9 de triples va posar la directa. Al final del tercer quart perdia de 20 punts (67-47), i tot i que en el darrer període els mataronins van millorar en atac, en defensa van continuar donant moltes facilitats a un Sant Cugat que encara va tenir temps d’ampliar més les diferències.

Després d’aquesta derrota el conjunt mataroní és quart per cua, i haurà de reaccionar si vol guanyar aquesta setmana, ja que dissabte rebrà la visita del l’Arenys Bàsquet, quart classificat i un dels aspirants a jugar la fase d’ascens.

SANT CUGAT - PLATGES MATARÓ 70-98
PLATGES: Sergi Ventura (2), Llorenç Mons (9), David Romero (15), David Garcia (1), Paco Hernàndez (13) cinc inicial; Conrad Varela (4), Guillem Garcia (5). Ignasi Ariño (10), Marc Forcada (1), Adrià Fradera (2), Jordi Sànchez (8), Galdric Serra.
MARCADOR: 26-21; 41-30, 67-47, 98-70.