dimecres, 16 de gener del 2013

Nou recital del femení del Platges que arriba als 100 punts

El conjunt mataroní va guanyar 49-100 a la pista de l’Olesa de Montserrat

14 de gener de 2013

Gran inici d’any del femení del Platges de Mataró que després de guanyar la Copa Federació abans de les vacances de Nadal, aquest passat cap de setmana va fer tot un recital de bàsquet ofensiu i va apallissar 49-100 a l’Olesa, cuer de la categoria. Tot i que les mataronines ja estan classificades per a la fase d’ascens i que aquesta victòria no comptarà per a la següent fase, el conjunt mataroní no va tenir pietat del seu rival i va jugar al màxim fins al final.

Les mataronines quart darrera quart van destrossar la defensa local i al final de la primera part ja guanyaven 25-53. A la segona part el conjunt entrenat per Cèsar Aneas no va afluixar i es va imposar en el tercer quart per un parcial de 12-32 que posava el 37-85 amb el que s’arribava al darrer quart. En el darrer període el Platges va abaixar el seu ritme anotador, però tot i això les mataronines van arribar per primer cop aquesta temporada als 100 punts d’anotació.

Ariadna Pujol amb 22 punts i Olga Ruano amb 17 punts van ser les jugadores més destacades del conjunt mataroní. Aquest dissabte a les 16:30 hores el Platges rebrà la visita del Cerdanyola, tercer classificat i un equip que segur que plantarà més batalla que l’Olesa.

CB OLESA - PLATGES MATARÓ 49-100
PLATGES: Blanca Garcia (12), Ariadna Pujol (22), Núria Talavera (14), Teresa Gómez (8), Olga Ruano (17) cinc inicial; Clàudia Garcia (2), Mariona Teixido, Laia Flores (10), Carolina del Santo (7), Marta Jou (8).
MARCADOR: 15-24, 25-53, 37-85, 49-100.