dijous, 17 de gener del 2013

Les Misérables a la Saleta




El dia 18 de gener estrenem una nova activitat, el #FanFòrum, un nou format de tertúlia cinematogràfica, més amena, desenfadada i divertida.

Volem aprofitar les estrenes de cinema que esperem amb tantes ganes per crear un espai de trobada on poder parlar de la nostra afició i encomanar-la als altres, compartint allò que sabem i més ens agrada de cada obra.

Per presentar el #FanFòrum, aprofitem l'estrena mundial de Les Misérables al cinema.

Dia: Divendres 18 de gener
Hora: 21h
Lloc: Espai Saleta del Centre Catòlic
Entrada lliure

Perquè #FanFòrum? Tots tenim un director de referència, una novel·la que voldríem veure adaptada al cine, un musical que cantem de memòria, un actor o actriu que ens enamora, una pel·lícula que anem a veure el primer dia d’estrena, i dels que ho volem saber tot.

En col·laboració amb en Pere Vàzquez i la Sala Cabanyes, hem preparat una vetllada monogràfica #LesMis on parlarem sobre la novel·la de Victor Hugo, el musical i la pel·lícula. Comptarem amb diferents persones que ens ajudaran a entendre les claus d'aquesta obra universal , i podrem gaudir de les cançons del musical... en directe!!!

Si heu llegit la novel·la, us sabeu les cançons de memòria, heu vist el musical a Londres o voleu venir a opinar sobre la pel·lícula, us esperem el proper divendres 18 de gener a les 9 de la nit a l'Espai Saleta del Centre Catòlic.

Més informació: http//hotelelectric.blogspot.com
Organitza: Hotel Elèctric i Pere Vàzquez
Col·labora: Sala Cabanyes