dimarts, 15 de gener del 2013

El femení del Platges de Mataró arriba als 100 punts davant l’Olesa

Espectacular victòria davant el cuer per 49-100; l’equip manté la segona posició a una victòria del Joventut Les Corts

14 de gener de 2012

El femení del Platges de Mataró va aconseguir aquest cap de setmana passat un espectacular victòria davant el cuer de la categoria, l’Olesa, on es va arribar a la màgica xifra dels 100 punts. Les noies dirigides per César Aneas es van imposar 49-100 amb una Ari Pujol brillant: 22 punts, tres de tres en triples, cinc rebots i una valoració final de 31. Olga Ruano no va quedar-se enrere: 22 punts, 11 rebots  i 25 de valoració. Les mataronines no van tenir pietat del cuer de la categoria i mantenen la segona posició a una victòria del Joventut Les Corts.

El partit va acabar vist per sentència en la primera part. Després d’un inici fulgurant (7-16) i un avantatge de nou punts en acabar el primer període, les mataronines van sentenciar el partit en el segon quart, on van clavar un 5-18 de parcial que deixava el matx 25-53 a la mitja part. La diferència semblava insalvable, i més quan en el tercer període el Platges de Mataró va fer un altre parcial escandalós de 0-16. L’equip va mantenir un ritme anotador espectacular fins el tercer període, on amb tot decidit es va baixar pistonada però es va arribar als 100 punts i guanyar per 51 de diferència.

El Joventut Les Corts, principal rival per la primera posició i actual líder, no va fallar en la seva visita davant el Cerdanyola, tercer classificat, i va emportar-se un triomf ajustat per 82-84 que li permet estar un triomf per sobre de les mataronines. Actualment l’equip unionista li treu dues victòries al Cerdanyola i després dels 100 punts d’aquest cap de setmana es converteix en l’equip més anotador del grup amb 995.