dimarts, 15 de gener del 2013

El Platges de Mataró perd a la pista del Sant Cugat

14 de gener de 2012

Els mataronins aguanten el primer quart de partit però acaben sense reacció davant un rival millor (98-70)

El Platges de Mataró va ensopegar aquest passat cap de setmana en la seva visita a la pista del Sant Cugat. Els mataronins van perdre 98-70 davant un rival que va ser letal en la segona meitat de partit. Els de Quique Spà, sense poder de reacció a la pista, sumen d’aquesta manera la seva vuitena derrota de la temporada, i segueixen encallats en la zona baixa de la classificació. David Romero, 15 punts i 20 de valoració en menys de vint minuts sobre la pista, va ser el jugador més destacat del Platges de Mataró.

I això que el partit no va començar del tot malament pels interessos dels mataronins. El Sant Cugat anotava amb certa facilitat durant els primers compassos, però el Platges de Mataró responia i aguantava amb un parcial ajustat de 26-21. Els mataronins, però, noi van poder mantenir el ritme en el segon quart, i diverses errades en el llançament van fer que abans del descans els locals s’escapessin en el marcador (41-30).

En la represa el Sant Cugat va posar fil a l’agulla i va desfer-se definitivament del seu contrincant. L’equip mataroní estava bé en segones jugades, però era insuficient davant l’encert dels locals. A més, l’excés de precipitació en el tir de tres (quatre encerts de dotze en el tercer i quart període) i la fortalesa del rebot del Sant Cugat propiciava més opcions dels locals per anotar, com així feien. 26-17 de parcial i partit sentenciat. En el darrer quart, amb tot decidit, els atacs es van imposar a les defenses i el Platges, tot i anotar 23 punts, va veure com el resultat final s’ampliava a favor del seu rival: 98-70. Paco Hernández i Natxo Ariño van acabar amb 13 i 10 punts respectivament, sent dos dels més destacats junt amb Romero