dimarts, 1 de gener del 2013

Els Minis femení i masculí, Campions a La Seu d’Urgell




Des d’aquest passat dijous fins ahir diumenge va tenir lloc a La Seu d’Urgell el 12è Torneig de Nadal de Minibàsquet, on els nostres equips Mini A i Mini B femení i Mini A masculí, van tenir una lluïda participació.
El Mini B femení, va haver d’enfrontar-se a equips d’un any més que les nostres jugadores, el que no va minvar les seves ganes i afany de lluita per mirar de assolir la millor posició possible i després d’un més que meritori torneig, amb dues victòries de sis partits, aconseguia classificar-se en una excel•lent quarta posició dels vuit equips participants.
El Mini A femení, no va deixar escapar ni un sol partit, imposant-se a tots els seus contrincants amb molta solvència, tenint que esforçar-se de valent en la Final per poder tombà al Stadium Casablanca de Saragossa, a qui va poder superar al final del encontre per un meritori 44 a 52.
Per la seva part el Mini A mas. ho va tenir més complicat, doncs en la fase prèvia tenia en el seu grup al Força Lleida, equip al que no van poder superar perdent aquest primer enfrontament per 40 a 53, després el devanir del Torneig, on van anar superant a tota la resta de contrincants, va fer que ambdós equips es tornessin a trobar en la Final i aquí, els nostres amb la lliçó apressa de la primera jornada, es van saber imposa en un gran partit, digne d’una gran Final, per 40 a 46.
Destacar també que les jugadores Arica Begué i Gina Camps, aconseguien imposar-se en el concurs de Two-Ball i la Gala Luceño, conqueria el guardó en el concurs d’habilitats.
Felicitem a totes i a tots els nostres joves jugadors/es, per aquests èxits així com pels seus comportaments, que han merescut els reconeixements i consideracions per part de l’organització del Torneig. Així mateix va ser escollit com a millor entrenador del Torneig, l’entrenador del nostre Mini A mas. en Sergi Ventura.