dilluns, 31 de desembre del 2012

Les millors del 2012 a Copa Catalunya




publicat per
http://www.esportfemeni.com
27 desembre 2012
Oriol Borras

Cristina Hurtado ha estat la jugadora més valorada en l’any natural que és a punt d’acabar a Copa Catalunya. La jugadora del Femení Sant Adrià ha superat per la mínima la MVP de la temporada passada, Ariadna Pujol, i la jugadora del GEiEG, Elena Quintana.
Amb 20,45 punts de valoració mitjana, Cristina Hurtado, del Femení Sant Adrià ha acabat l’any 2012 com a jugadora més valorada a la Copa Catalunya. En els 29 partits que ha jugat, entre temporada regular i Copa Federació, l’ala-pivot de Blanes s’ha valgut de la seva regularitat (sobretot a final de 2012) i els grans números del final de la temporada 2011-2012 per superar la MVP de Copa Catalunya 2011-2012 i de la Copa Federació d’enguany Ariadna Pujol. La jugadora del Platges de Mataró ha acabat el 2012 amb 19,67 punts de valoració mitjana, tot i que en el seu poder està l’honor d’haver aconseguit el rècord de valoració en un sol partit, de 50 punts, contra l’Olesa. Les segueix a una distància considerable Elena Quintana del GEiEG Bufet Mèdic, amb 16,15 punts de valoració mitjana. La seva regularitat va ser clau perquè l’equip gironí assolís la temporada passada la permanència sense necessitat de jugar el play-out.
A les portes del podi han quedat altres jugadores de reconegut nivell com Txell Xargay (GEiEG Bufet Mèdic), Olga Ruano (Uni Girona / Platges de Mataró), Eva Bou (Uni Girona) o Maria Moreno (CBF Cerdanyola / SR Lima-Horta).