dijous, 27 de desembre del 2012

El Platges s'emporta la Copa Federació




publicat per
24 desembre de 2012
Anna Gual

Èxit rotund del Platges de Mataró femení en la Copa Federació. L’equip que entrena César Aneas es va proclamar aquest cap de setmana campió d’aquesta competició, al imposar-se a la final al joventut Les Corts per 65 a 47.
 La competició que enfrontava en una final a 4 als 2 primers classificats de cada grup de Copa Catalunya va coronar al Platges de Mataró com equip millor d’aquest primer tram de temporada. Les mataronines van iniciar el seu pas per aquest Copa Federació imposant-se al conjunt amfitrió del Lima Horta per un clar 57 a 70. Ja en la final, i en el seu partit davant l’actual líder del seu grup, les mataronines van rubricar un gran partit i van aconseguir guanyar a un Joventut les Corts, davant el que havien perdut dues vegades en competició de lliga.
La clau d’aquesta victòria és sense cap mena de dubte la defensa que va aplicar el Platges femení. Una defensa molt sòlida basada en alternar la defensa individual amb la defensa zonal depenent del partit o de les jugadores que tenia en cada moment el rival damunt la pista. Les mataronines van aconseguir deixar amb 47 punts a un equip, que té una mitjana de 80 punts per partit.
Amb aquesta victòria en copa federació les mataronines tanquen un 2012 rodó, i renoven les seves aspiracions per accedir a la final a 4 de la lliga ja en el 2013.