dijous, 27 de desembre del 2012

El Platges de Mataró femení, campió de la Copa Federació

Les noies de César Aneas aconsegueixen per fi doblegar el Joventut Les Corts

24 desembre 2012

El femení del Platges de Mataró va aconseguir ahir diumenge, dia 23, la consecució de la Copa Federació en imposar-se a la gran final al Joventut Les Corts. El títol, per tant, té un sabor especial ja que les mataronines van doblegar a l'equip que les havia vençut en dues ocasions en lliga. El matx corresponent a la final de la Copa va acabar amb un clar 65-47 favorable a les mataronines, que van aprendre dels seus errors per emportar-se la victòria final.

El matx va començar amb les barcelonines portant la batuta, com ha estat habitual en els enfrontaments entre els dos equips. El Platges de Mataró veia com el parcial de 9-12 en el primer període i el de 21-26 en el segon li donaven opcions a victòria, però amb les noies de Les Corts per davant en el marcador. Tot va canviar en la represa.

Pressió en defensa, un gran domini en el rebot i contracops letals. Aquesta ha estat la medicina del Platges de Mataró en la segona part, aconseguint a més encert en el tir exterior que servia per passar per sobre del Joventut Les Corts. En un tercer quart brillant les mataronines capgiraven el marcador i es posaven 43-41. En el darrer les noies dirigides per César Aneas destrossaven a les barcelonines amb un 22-6 espectacular que servia per donar la victòria final.

Abans, en les semifinals de la Copa Federacions, les mataronines s'havien imposat a l'amfitrió de la competició, el Lima Horta, a qui van tombar per un també clar 53-70. L'equip tanca l'any amb bon sabor de boca i un avís al Joventut Les Corts de cara a la segona fase de Copa Catalunya. El Platges és un equip capaç de tot.