dimarts, 4 de desembre del 2012

El Platges de Mataró perd a casa un partit que tenia controlat

Els mataronins cauen 77-80 amb el Mollet un partit que guanyaven a cinc minuts pel final

fotos R. Gallofré

El Platges de Mataró va perdre ahir dissabte, dia 1, un partit que tenia controlat a casa davant el Mollet. Els mataronins van sortir concentrats i posats en el matx des d’un primer moment davant un rival que sumava les mateixes victòries en lliga que els de Quique Spà. Però un mal final de partit després del descans va condemnar als unionistes, que van acabar perdent 77-80.

El partit va començar amb el Platges de Mataró marcant el ritme anotador del matx. El parcial del primer període així ho corrobora: 22-17. Amb aquest resultat i una carta de tir favorable als mataronins sobretot sota cistella i amb diversos triples importants van permetre anar augmentar la diferència en el segon període: 26-19 de parcial i 12 punts d’avantatge a la mitja part.

En la represa l’equip es va relaxar, fet que va aprofitar el Mollet per posar-se dins del matx. En el tercer període l’encert anotador mataroní va baixar fins els 16 punts, i els visitants van retallar mínimament les diferències. Va ser en el darrer període quan es va consumar la derrota dels unoinistes. En sis minuts els visitants van donar la volta al marcador fins posar-se 72-73 a poc menys de quatre minuts per acabar. Els mataronins ja no van poder tornar a posar-se per davant i van acabar perdent 77-80.

La bona notícia és que després del retorn de Marc Forcada a les pistes, dissabte el jugador va ser ja el millor de l’equip amb 12 punts, 7 rebots i una valoració de 14 en total.