dimarts, 20 de novembre del 2012

Victòria treballada del Platges de Mataró




El conjunt masculí s’imposa al Sant Josep i les noies de César Aneas guanyen al Viladecans

publicat per www.capgros.com 19 de novembre de 2012 fotos R. Gallofré        
               
Bona jornada del Platges de Mataró de part dels seus equips a Copa Catalunya. El més urgent era un triomf del conjunt masculí que dirigeix Quique Spà després d’un inici de lliga irregular, i es va aconseguir de manera solvent el dissabte davant el Sant Josep. Els unionistes es van imposar 84-80 i van aconseguir la cinquena victòria de la temporada. De moment, l’equip es manté desè amb cinc triomfs i cinc derrotes en deu jornades de lliga.

Els nois de Quique Spà van haver de treballar de valent un partit que es preveia igualat, tal i com es va demostrar durant els primers compassos de partit. En el primer període els mataronins van imposar-se per un ajustat 21-19 que demostrava que no seria un matx fàcil. L'equip va enfonsar-se en el segon període, on va perdre 15-29 i veia com se li podia escapar una vegada més una nova victòria a casa. El parcial nefast amb el que s'arribava al descans, però, no seria definitiu.

La reacció no es va fer esperar, i a la represa el Platges de Mataró va treure el seu millor bàsquet per capgirar la situació. Fortíssims en defensa encaixant només 12 punts, l'encert davant cistella va ser clau per revertir la situació. Mons va encertar els triples que no havia clavat en el primer temps i va donar ales a un equip en el que el jove Galdric Serra, aposta personal d'Spà, també va dir la seva amb dos de tres en triples. Això malgrat i els problemes de rebot (21 en atac van agafar els visitants) va millorar registres en el tram final. Amb el matx equilibrat de nou, el darrer període va ser una lluita de poders entre els dos equips. 22-20 de parcial i victòria final per 84-80.