dimecres, 21 de novembre del 2012

Quintet ideal Copa Catalunya. Jornada 10




PUBLICAT PER  BÀSQUET, COPA CATALUNYA  REDACCIÓ EL 20/11/2012 www.esportfemeni.com

Alba Padrós (CB Torelló): 13 VAL. 13 punts, 7 rebots, 2 faltes rebudes. Bon partit d’Alba Padrós que va dirigir les operacions del seu equip en la quarta victòria de la temporada. El Torelló està fent els deures en aquesta primera fase contra els equips de la seva lliga, i a Olesa es va aconseguir un altre triomf molt important. La base del Torelló, amb 13 punts, i triples importants, va ser clau per mantenir el seu equip en avantatge fins el final del partit.
Ester Casellas (Reus Deportiu): 29 VAL. 23 punts, 4 rebots, 4 recuperacions. Excel·lent paper d’aquesta incombustible pel Reus Deportiu. Especialment intensa i ficada en el partit, les de CBT van haver de recórrer a nombroses faltes per aturar-la, però una precisió quirúrgica en l’execució dels tirs lliures de Casellas (13/14) van donar vida el Reus i condemnà les blaves, que no evitarien que la roig-i-negra s’enfilés fins els 23 punts amb 2 triples més. La tasca defensiva va ser notable, amb 4 recuperacions importants que ajudaven el Reus Deportiu a quedar-se entre els primers classificats.
Laura Icart (Depimés CB Igualada): 23 VAL. 16 punts, 8 rebots, 6 faltes rebudes. La igualadina és peça fonamental en el seu equip, i diumenge va tornar a lluir-se amb una actuació decisiva. Va voler ser protagonista i el seu desequilibri va generar molt de joc per les de casa, ja fos en forma de cistella o de personal que l’enviava a la línia de tir lliure. Des dels 4,60 no va fallar (5/5 TLl) amb bons percentatges en tirs de camp va arribar fins els 16 punts, i es va quedar prop de les dobles figures amb 8 rebots importants per l’equip.
Nerea Garmendia (Joventut Les Corts): 21 VAL. 18 punts, 5 rebots, 2 assistències. Fonamental el paper de Nerea Garmendia en la victòria del seu equip, amb molt de patiment contra el SESE. Al primer quart, va liderar les seves en el parcial inicial de 31-11 que va estar a punt de trencar el partit, i quan el SESE va despertar i es va posar per davant en el marcador, la basca del Les Corts va tornar a aparèixer amb 6 punts consecutius que revertien la situació i confirmaven la novena victòria de la temporada.
Olga Ruano (Platges de Mataró): 37 VAL. 22 punts, 15 rebots, 3 faltes rebudes. MVP de la jornada per segona setmana consecutiva, sobren les paraules per descriure l’actuació d’Olga Ruano aquest cap de setmana contra el Viladecans. Els números parlen per si sols i és que una setmana més, no va tenir rival prop dels cèrcols, on va ser molt superior a les jugadores del Viladecans. Capturant rebots ofensius importants, i acabant amb cistella pràcticament totes les accions, acabaria el partit amb victòria i una doble figura d’escàndol (22 punts i 15 rebots).