dijous, 15 de novembre del 2012

Victòria del femení del Platges de Mataró davant el Torelló

Les noies de César Aneas s’imposen 68-57 davant un equip inferior

El femení del Platges de Mataró segueix intractable en lliga, i diumenge no va deixar escapar l’ocasió de sumar una nova victòria que li permet mantenir-se al capdavant del grup de Copa Catalunya. Les mataronines rebien la visita del Torelló, un rival de la part baixa de la classificació que malgrat això va exigir més del que s’esperava al conjunt unionista. Olga Ruano amb 22 punts i 16 rebots va ser clau en la victòria. El joc interior està en millors mans que mai gràcies a ella i també a Blanca Garcia, 15 punts i sis rebots.

El partit va començar amb un Platges de Mataró que es va veure sorprès en els primers compassos. Malgrat això i el sorprenent empat a nou en el marcador, l’equip va prémer l’accelerador i un parcial de 9-0 li permetia escapar-se ja en el primer període. En el segon la ratxa va seguir fins el 16-0 i el 25-11 en el marcador, resultat que s’aniria equilibrant davant el bon encert visitant (17 punts en el segon període). Al descans, el partit estava 41-28 favorable a les mataronines.

En la represa el ritme anotador de les mataronines va baixar, entre altres coses perquè el partit semblava ja encarrilat. Les visitants van posar fil a l’agulla i van intentar reaccionar, tot i que les diferències eren grans: només tres punts menys a falta d’un període per acabar el partit.  El Platges de Mataró va tornar a agafar les regnes del matx, tot i que a un altre ritme, i va acabar emportant-se la victòria final per 68-57. L’equip no va necessitar d’Ari Pujol, només set minuts, per emportar-se el triomf final.

El proper compromís tornarà a ser a casa, aquest cop el diumenge dia 18 a les 12.00h davant el Viladecans, quart classificat amb sis victòries i tres derrotes.