dijous, 15 de novembre del 2012

El Platges perd 78-72 el derbi amb el Montgat

Els mataronins van veure com se’ls escapava la victòria en el tercer quart quan van encaixar un parcial de 21-10

El Platges de Mataró va perdre 78-72 el derbi maresmenc amb el Montgat en un partit on els mataronins van desaprofitar una gran oportunitat per sumar la cinquena victòria de la temporada, escalar posicions a la classificació i acostar-se als primers classificats.

El partit va començar, com ja és habitual aquesta temporada, amb un Platges fred que ben aviat va veure com anava 9 punts per sota en el marcador. Tot i això, l’equip es va refer i al final del primer quart el resultat era d’empat a 16. En el segon període el Platges va estar millor, i gràcies a l’encert des de la línia de tres i a la feina feta per Adrià Fradera sota els taulells, els mataronins van agafar un petit avantatge de sis punts. Els locals estaven tocats i el Platges havia d’aprofitar l'ocasió per marxar en el marcador, però una sèrie d’errors en defensa i de precipitacions en atac va fer que el conjunt mataroní marxés al descans amb només dos punts d’avantatge (31-33).

El tercer quart va ser clau pel desenllaç final del matx, el Montgat va pujar la seva intensitat defensiva aprofitant la permissivitat arbitral, mentre que el Platges no va saber contrarestar aquesta agressivitat local i va encaixar un parcial de 21-10 que va ser decisiu. Els mataronins van arribar al quart període perdent de 9 punts, però, tot i intentar-ho tot i anotar 29 punts en el darrer quart, els mataronins van acabar perdent davant un Montgat que continua instal·lat en llocs de fase d’ascens.

CB MONTGAT – PLATGES MATARÓ 78-72
MONTGAT: Lluis Ortíz (15), Carlos Remoro (11), Ruben Morales (8), Raul Bermudo (2), Marc Camins (4) cinc inicial; Hernan (8), Villacampa (4), Usatorre (8), Nogales, Alex Medio (6), Pedro Cuesta (12).
PLATGES: Sergi Ventura, Conrad Varela (3), Paco Hernàndez (6), David Romero (10), Ignasi Ariño (21) cinc inicial; Llorenç Mons (3), Guillem Garcia, Adrià Fradera (3), David Garcia (8), Galdric Serra, Jordi Sanchez (18).
MARCADOR: 16-16, 31-33, 52-43, 78-72.