dijous, 15 de novembre del 2012

Quintet ideal Copa Catalunya. Jornada 9




publicat per http://www.esportfemeni.com 12 de novembre de 2012 

Bri Milla (Draft Gramenet) : 21 VAL. 18 punts, 3 assistències, 5 faltes rebudes. Brillant temporada la del Draft i excel·lent partit  de Bri Milla en la victòria en una pista complicada com la d’Igualada. Les colomenques van trobar en seu joc exterior el desequilibri necessari i la capacitat anotadora per tibar del carro i castigar el rival amb faltes i tirs lliures. En especial, Bri Milla va lluir amb uns bons percentatges de tir en totes les distàncies, i es va enfilar fins els 18 punts per ser la màxima anotadora d’un duel d’infart i la millor base de la jornada.

Carla Pérez (SR Lima-Horta): 20 VAL. 19 punts, 5 rebots, 5 faltes rebudes. Infal·lible des del perímetre, Carla Pérez va afinar el canell per clavar 3 triples en 3 intents a l’Uni Girona, i va completar a més un gran partit en el llançament i en la faceta anotadora. Incansable en la recerca de jugades i punts per les seves va ser aturada molts cops amb faltes personals (5) que li feien engreixar el seu compte de punts (19), permetent que el Lima anotés des del tir lliure quan més dificultats tenia.

Sandra Segura (Lluïsos de Gràcia): 22 VAL. 19 punts, 9 rebots, 5 faltes rebudes. Vital en la reacció de Lluïsos al segon quart, que va permetre a l’equip tornar al partit i remuntar davant un dels grans com el Reus Deportiu. Però on realment esdevindria decisiva, seria als instants finals de partit, allà on les pilotes cremen i només les grans jugadores són capaces de jugar-se-la amb bon criteri. Un triple seu empatava el partit a 65, i en la següent acció d’atac, es treuria de la màniga un 2+1 que posava el 68-65 que seria pràcticament decisiu.

Mireia Monleón (SESE): 24 VAL. 20 punts, 12 rebots. És una de les peces fonamentals per a que l’engranatge del SESE funcioni, i davant l’Arenys va tornar a ser decisiva, tant amb els seus punts prop d l’anella (10/19 en tirs de 2) com amb la seva capacitat rebotadora, que li permetia capturar 12 tirs errats, destacant especialment els 6 d’ofensius que va agafar. Això va donar diverses segones jugades a les barcelonines i li va permetre a Monleón signar dobles figures per acabar sent la millor del partit i d’un SESE a l’alça.

Olga Ruano (Platges de Mataró): 34 VAL. 22 punts, 16 rebots, 8 faltes rebudes. Partidàs en totes les facetes d’una de les jugadores més dominants a la pintura de la categoria. Ruano va controlar a plaer el joc interior gràcies al seu físic i els seus bons moviments, que li permetien anotar molts punts (22) en moments importants i ser l’eix sobre el qual girava el Mataró. El seu gran partit no s’acabava de cara a cistella, sinó que la captura de 16 rebots li feia signar unes dobles figures espectaculars que li permeten ser la millor jugadora de la jornada amb 34 de valoració.