dimarts, 13 de novembre del 2012

Partit de tràmit pel Platges femení.

Aquest migdia de diumenge el Platges femení, s’enfrontava a un rival teòricament, i donada la seva classificació, inferior esportivament, el C.B. Torelló que ocupa l’avant penúltima posició, amb un bagatge de 3 victòries per 6 derrotes.
Però malgrat aquests apunts, la victòria final per 68 a 57 no ha resultat del tot plàcida, doncs les jugadores d’en Cèsar Aneas s’han tingut d’esforçar per poder marxar en el marcador.
El partit ha començat molt fred per part de les nostres jugadores que quan s’han adonat de que el partit ja havia començat, el marcador reflectia un preocupant a 1 a 9, moment en que s’han encès les alarmes i les grogues han començat a jugar, i amb un parell de triples consecutius, han escurçat el marcador fins a posar-se per davant a la fi del primer quart amb un 18 a 11, en el segon període les nostres han superat la defensa zonal platejada pel Torelló, amb un millor encert en el tir exterior i amb una clara superioritat en el rebot, aconseguit un resultat tranquil•litzador a la mitja part de 41 a 28.
A la represa, i pensant que el partit ja era resolt el Platges s’ha relaxat, fet que han sabut aprofitar les visitants per endur-se el tercer parcial per 14 a 17 i escurçar una mica el marcador. En el darrer quart el joc ha resultat més equilibrat, donant opcions a que hi participessin totes les jugadores inscrites, emportant-se el mateix per un ajustat 13 a 12 i una nova victòria que reafirma a l’equip en el lideratge del seu grup.