dilluns, 12 de novembre del 2012

El Platges mas. torna a desaprofitar l’opció de victòria.

Mal partit el disputat aquest dissabte pels homes d’en Quique Spà en la pista de la UE Montgat, que no han sabut sentenciar un partit que se’ls havia posat de cara.

L’encontra, com ja ve sen habitual no ha començat massa bé, amb una arrencada per part dels nostres jugadors amb poca intensitat, donant peu a que els locals agafessin una petita renda de 7 i 9 punts, però que ràpidament han reduït, arribant-se a la fi del primer quart amb un ajustat 16 a 16, el segon quart ha començat amb bones sensacions i amb dos triples consecutius donava una petita renda de 6 punts i que amb l’entrada de l’Adrià Fradera, que es mostrava intractable sota els taulers, feia somiar amb la possibilitat d’una nova victòria, però en la recta final d’aquest període, un seguit de errades i pèrdues de pilotes, tornava a posar en el partit a un Montgat, que es veia molt desdibuixat, 31 a 33 a mitja part i tot per decidir.
A la represa, els locals han intensificat fins al límit permès i no permès, la seva defensa, descol•locant als nostres jugadors que no han sabut contrarestar la duresa local, perdent aquest parcial d’una forma que resultaria definitiva pel desenllaç del partit, 52 a 43 (21 a 10 en aquest període). En el darrer acte del partit, ha resultat un voler i no poder, imposant-nos en el parcial per 26 a 29, però que ha resultat insuficient per aconseguir la victòria final, perdent l’encontra per 78 a 72.