dimecres, 14 de novembre del 2012

El Platges de Mataró perd a la pista del Montgat

Els mataronins van estar per davant però no van saber mantenir l’avantatge fins perdre 78-72

El Platges de Mataró segueix tenint uns resultats excessivament irregulars, allunyats del bon nivell exhibit la temporada passada. El conjunt de Quique Spà va dominar durant diversos tram el partit davant la UE Montgat, però va ser incapaç de mantenir l’avantatge i va perdre el partit en un tercer període nefast on va encaixar un 21-10 letal. El conjunt mataroní segueix allunyat dels seus millors registres amb quatre victòries i cinc derrotes.

El partit no va començar bé pels interessos dels mataronins, que es van veure sorpresos per un bon inici de partit del Montgat que s’escapava de set i nou punts. Els mataronins van aconseguir retallar diferències i empatar abans d’acabar el primer període fins els 16 punts. En la represa, els unionistes es van mostrar millors amb dos triples consecutius i un bon paper d’Adrià Fradera, molt fort sota la pintura (nou rebots en defensa). L’equip va cometre errades i pèrdues de pilota que igualaven el matx fins el 31-33 al descans.

En la represa els locals van destrossar als mataronins en un parcial terrible  que va acabar amb un 21-10 que posava les coses molt complicada. Això seria definitiu de cara al resultat final del partit, ja que el Platges de Mataró va ser incapaç de remuntar aquesta diferència en el darrer període. Defenses molt més vulnerables, però un espai de punts entre uns i altres que seria definitiu pel 78-72.