dimecres, 14 de novembre del 2012

El femení del Platges derrota el Torelló a casa

El conjunt mataroní guanya amb més complicacions de les esperades 68-57 a un dels equips de la part baixa de la taula

El Platges de Mataró, líder de la categoria i que venia de donar tot un recital a Cornellà, rebia aquesta jornada el Torelló, un equip de la part baixa de la classificació que arribava al matx amb un bagatge de 3 victòries i 6 derrotes. Això feia que s’esperés un partit de tràmit on les mataronines s’emportessin la victòria amb certa facilitat, però els partits s’han de jugar, i tot i la gran diferència a la classificació entre els dos equips, es va veure un partit força equilibrat on el conjunt mataroní va haver de treballar de valent per acabar guanyant 68-57.

El matx va començar amb un Platges fred que en els primers minuts va encaixar un parcial d'1 a 9, això va fer despertar el conjunt mataroní que amb una sèrie de triples consecutius van donar la volta al marcador i va acabar el quart guanyant de set (18-11). En el segon període el conjunt mataroní va saber atacar millor la defensa en zona de les visitants i va marxar al descans amb el partit encarrilat (41-28).

L’inici de la segona part va ser calcat al de la primera, amb un Platges fred i amb un Torelló que trobava cistella amb facilitat i escurçava diferències. Tot i això, les noies entrenades per Cèsar Aneas van reaccionar i van aturar la reacció visitant que al final del tercer quart només havia retallat tres punts l’avantatge de les de casa. En el darrer quart les mataronines van saber controlar el partit, i ja amb la victòria a la butxaca, el tècnic local va donar minuts a les jugadores menys habituals per acabar guanyant 68-57.

PLATGES MATARÓ – CB TORELLÓ 68-57
PLATGES: Blanca Garcia (15), Cristina Pujol (11), Ariadna Pujol, Núria Talavera (7), Olga Ruano (22) cinc inicial; Teresa Gómez (3), Clàudia Garcia, Laia Flores (5), Carolina del Santo (4), Marta Jou (1).
MARCADOR: 18-11, 41-28, 55-45, 68-57.