dijous, 8 de novembre del 2012

Espectacular triomf del femení del Platges a Cornellà

Les mataronines guanyen 42-75 a les del Baix Llobregat i s’asseguren la seva participació a la Copa Federació de Copa Catalunya

El femení del Platges de Mataró va guanyar 42-75 a la pista del Cornellà en un espectacular partit de les mataronines que una setmana més continuen líders de la categoria. Amb aquest triomf les mataronines s’asseguren acabar la primera volta del campionat en els dos primers llocs i jugar la Copa Federació de Copa Catalunya, competició que se celebrarà el proper mes de gener i que disputés els dos primers classificats del dos grups de Copa Catalunya.

Després d’un inici de partit igualat i amb l’Ariadna Pujol asseguda a la banqueta per unes petites molèsties al genoll, el Platges, gràcies al domini sota taulells de Ruano i Talavera i a la direcció de Flores i Blanca Garcia, va acabar el primer quart per davant en el marcador (12-17).

En el segon quart ja no hi va haver color, Cristina Pujol va anotar des de la línia de tres i l’Ariadna Pujol va sortir a la pista i es va sumar al festival de les seves companyes. Tot això acompanyat d’una gran defensa que va ofegar l’atac local que va fer que el Platges s’emportés el segon quart amb un parcial de 6 a 22. El marcador al descans era de 18-39.

En el tercer quart la dinàmica va continuar sent la mateixa, amb un Platges molt concentrat en atac i defensa i un Cornellà que no trobava solucions i que arribava al darrer quart perdent 28-51. Tot i la gran diferència en el marcador i tenir encarrilada la victòria, les mataronines no van afluixar i van començar el darrer quart infringint al rival un parcial de 2 a 14. En aquest darrer quart el tècnic del Platges Cèsar Aneas va donar minuts a diverses jugadores júniors que reforcen el primer equip i que habitualment tenen menys minuts.

Afegir que a les files del CB Cornellà juguen dues jugadores formades al planter de la UE Mataró com són Berta Dalmau i Aroa Illa, totes dues dirigides des de la banda per l’ex tècnic de la UE Mataró Tito Sobrín.

CB CORNELLÀ – PLATGES MATARÓ 42-75
PLATGES:  Laia Flores (10), Blanca García (3), Cristina Pujol (7), Núria Talavera (19), Olga Ruano (18) cinc incial; Ariadna Pujol (8), Marta Jou (2), Teresa Gómez (2), Clàudia García (6) i Carolina del Santo.
MARCADOR: 12-17, 18-39, 28-51, 42-75.