dijous, 8 de novembre del 2012

El Platges de Mataró es retroba amb la victòria

El conjunt mataroní guanya 75-61 al CB Blanes i trenca la mala ratxa de resultats

El masculí del Platges de Mataró va haver de treballar de valent per derrotar 75-61 un rocós Blanes, i trenca la dinàmica negativa que portava l’equip en les darreres setmanes. Aquesta és la quarta victòria de la temporada del conjunt groc que, després de vuit jornades de lliga, és vuitè amb un balanç de quatre victòries i quatre derrotes.

Els mataronins es van imposar als de La Selva amb més dificultats del que indica el resultat final, en un matx molt físic i travat on el Platges va tenir la suficient paciència i constància per acabar enderrocant la muralla defensiva visitant. A més, com ja és habitual aquesta temporada al Palau Josep Mora els locals han sortit freds i ràpidament han encaixat un parcial de 0 a 9, els grocs han reaccionat, però tot i això han acabat el primer quart cinc punts per sota en el marcador (13-18).

En el segon període els grocs han començat a encistellar des de la línia de tres, han dominat el rebot i amb una defensa molt més intensa han capgirat el marcador i han marxat al descans guanyant de cinc (34-29). A la represa el Platges s’ha posat la granota de treball i de mica en mica han anat superant la rocosa defensa individual visitant per anar ampliant diferències, arribant al darrer quart amb un ampli avantatge que en cap moment ha perillat.

Ara aquest proper cap de setmana el conjunt entrenat per Quique Spà té una sortida molt complicada a la pista del Montgat, quart classificat, que ve de guanyar 58-84 a la pista del CB Prat.