dimecres, 28 de novembre del 2012

El Platges de Mataró perd 74-68 a Salt

La nota positiva del matx va ser la tornada a les pistes de Marc Forcada que va tornar a jugar uns minuts després de la seva greu lesió

Derrota a Salt 74-68 i no hi ha manera que el Platges de Mataró encadeni una ratxa de victòries que li permeti situar-se a la part alta de la taula. Després de la victòria a casa davant el Sant Josep, el conjunt mataroní havia de confirmar la millora a fora de casa a la pista del Salt, però un altre cop els mataronins van donar moltes facilitats al seu rival des d’un bon inici i els gironins es van acabar imposant 74-68.

Com ja és habitual aquesta temporada, el Platges va començar molt fred el partit i al minut 5’ e joc el resultat era de 19-4. En els darrers minuts d’aquest primer quart el conjunt mataroní va reaccionar i va poder aturar l’atac local arribant al segon quart perdent de nou punts (23-12). El segon període va ser un calc del primer, primers instants de joc favorables als de casa que van arribar a guanyar de23 punts (39-16) i tímida reacció groga que evitava el desastre i que arribava al descans només perdent d’onze punts (40-29).

A la represa el conjunt mataroní amb l’entrada de Marc Forcada va millorar molt, gràcies als triples de Llorenç Mons (23 punts) i als punts sota el taulell d’Adrià Fradera (18 punts) l’equip groc va acabar el tercer quart a només set punts del Salt (55-48). En els darrers deu minuts els grocs es van arribar a posar a només quatre punts, però els de casa van tirar d’ofici i van acabar fent valer el coixí de punts de la primera part per emportar-se el triomf.

CB SALT – PLATGES MATARÓ 74-68
PLATGES: Sergi Ventura, Guillem Garcia, Ignasi Ariño (8), Jordi Sànchez (5), Conrad Varela (4) cinc inicial; Llorenç Mons (23), David Romero (4), Adrià Fradera (18), Marc Forcada, David Garcia (6), Galdric Serra.   MARCADOR: 23-12, 40-29, 55-48, 74-68.