dijous, 29 de novembre del 2012

El mal inici de partit sentencia al Platges

Un mal inici de partit torna a sentenciar al Platges de Mataró. L’equip que entrena Quique Spà segueix sense poder posar remei al que està sent el seu problema més gran aquesta temporada. Aquest cap de setmana l’equip va perdre a la pista del Salt per 74 a 68, després d’uns primers minuts per oblidar.
El Platges de Mataró segueix sense trobar la solució al problema que l’ha estat perseguit durant tot el que portem de temporada. Aquest dissabte l’equip tornava a deixar constància que li costa entrar en els partits.  Un parcial de 21 a 4 en el minut 6 de partit, va ser una llosa massa pesada pel conjunt de Quique Spà, que va veure com el Salt sentenciava el matx, només entrar a la pista. Aquest fet més enllà de ser aïllat es porta repetint durant la temporada, motiu pel qual el tècnic mataroní veu la necessitat de trobar-hi una solució urgent.
Un mal inici determinant ja que de no haver estat així el conjunt mataroní s’hagués pogut emportar la victòria. Així ho va demostrar amb l’esperit de reacció a partir del 21 a 4, que va portar a l’equip a remuntar i a posar-se només a 4 punts per darrere dels locals. Una remuntada insuficient però, ja que el Salt, molt encertat en el tir, va saber lligar bé la victòria.
Aquestes remuntades després d’un inici de partit fluix també obliguen a l’equip a fer un sobreesforç, i no el permeten arribar en condicions físiques òptimes al tram final. Conseqüència final aquesta, d’una dinàmica que l’equip espera haver solventat de cara al partit davant el Mollet del proper cap de setmana.