dijous, 29 de novembre del 2012

No fallen davant el S.E.S.E




publicat per  www.mataroradio.cat 27/11/2012  Anna Gual

Molt regular s’està mostrant l’equip femení del platges de Mataró aquesta temporada. L’equip entrenat per Cèsar Aneas, segueix lluitant pel lideratge en Copa Catalunya, sumant els partits per victòries. Només un equip ha aconseguit vèncer a les mataronines aquesta temporada, i és l’actual líder, el Joventut les Corts. Aquest cap de setmana les mataronines no van fallar i van imposar-se a un S.E.S.E molt seriós per 55 a 64, en un partit que van estar controlant en tot moment. Cèsar Aneas el tècnic mataroní, es mostra molt satisfet amb el partit d’aquest cap de setmana.
El platges està travessant amb tota probabilitat el seu millor moment de joc de la temporada, tot i així el tècnic mataroní considera que l’equip encara no ha trobat ell seu sostre, i que encara té marge de millora.
L’equip segueix jugant amb les 10 jugadores habituals, amb les baixes ja de fa setmanes de Maria Barbena, que es perdrà tota la temporada degut a un trencament dels lligaments creuats del genoll, i de Marina Teixidó, que s’espera que pugui tornar aviat a les pistes.