dimecres, 28 de novembre del 2012

El femení del Platges guanya 54-66 a la pista del SESE

Les mataronines no van fallar i arriben amb bona forma al partit davant el Joventut Les Corts al Palau Josep Mora on estarà en joc el liderat de la categoria

El femení del Platges de Mataró va guanyar 54-66 a la pista del SESE de Barcelona en un partit on va tornar a brillar Ariadna Pujol amb 26 punts. Les mataronines en van tenir prou fent una gran primera part i controlant el partit a la segon per emportar-se una victòria que les manté al capdavant de la classificació.

Inici fulminant de partit del conjunt mataroní que amb una gran defensa i amb ràpids contraatacs es va posar ben aviat 2 a 10 a dalt. Tot i això les barcelonines van reaccionar i van capgirar el marcador (16-15). Però un parcial de 0 a 8 va permetre al Platges acabar el quart per davant en el marcador. En el segon període les mataronines van passar per sobre de les locals i van marxar al descans amb la victòria encarrilada (25-39).

A la represa el SESE ho va intentar tot i es va arribar a posar només cinc a punts avall (50-55), però ràpidament el Platges amb una cistella de Pujol i un triple de Flores va posar terra de per mig i es va acabar imposant 54-66. Ara aquest diumenge a les 18:30 hores les mataronines reben el Joventut Les Corts en un partit on els dos equips es jugaran el liderat i qui sap si el títol de lliga regular.

SESE – PLATGES MATARÓ 54-66
PLATGES: Blanca Garcia (4), Laia Flores (15), Ariadna Pujol (26), Olga Ruano (5), Núria Talavera (5) cinc inicial; Teresa Gómez (3), Cristina Pujol (3), Carolina del Santo, Marta Jou i Clàudia Garcia.
MARCADOR: 16-23, 25-39, 43-54, 54-66.