divendres, 2 de novembre del 2012

El Platges de Mataró guanya 63-50 al Reus Ploms

El Platges va treballar de valent per superar a un dels cuers de la categoria el dia de la presentació de tots els equips de l’entitat groga

Diumenge, després de la presentació oficial de tots els equips de la UE Mataró, el femení del Platges, líder de la categoria, rebia la visita del Reus Ploms, un dels cuers que fins ara només ha estat capaç de sumar un triomf. Tot i aquesta gran diferència que hi ha a la taula, les visitants van plantar cara durant els tres primers quarts, i no va ser fins al darrer període que l’equip de Cèsar Aneas, amb un parcial de 14-5, va acabar amb la resistència de l’equip visitant.

En el primer quart del matx ja es va veure que el Reus, tot i ser cuer, seria un rival dur de batre, i així va ser, al final dels primers deu minuts de joc el resultat era de 18 a 16. En el segon quart la igualtat va continuar sent màxima, les visitants donaven resposta a les cistelles de les mataronines gràcies als punts de les seves jugadores interiors, i al descans el resultat era de 35-32.

Poc va variar el partit en el tercer període, els dos equips van millorar en defensa i anotar cada cop era més complicat, al final del quart parcial 14-13 i el Platges que arribava al darrer quart amb un curt avantatge de quatre punts 49-45. El darrer quart va començar amb els dos equips freds i desencertats de cara a cistella, fins que va entrar en acció Ariadna Pujol que amb les seves cistelles va reactivar el seu equip i va acabar amb tota esperança de les visitants.

Després de set jornades de lliga el Platges de Mataró és líder amb 6 victòries i tant sols una derrota.

PLATGES MATARÓ – REUS PLOMS 63-50
PLATGES: Blanca Garcia (8), Laia Flores (6), Ariadna Pujol (18), Olga Ruano (14), Nuria Talavera (4) cinc inicial; Marta Jou (2), Carolina del Santo (7), Cristina Pujol (4).
MARCADOR: 18-16, 35-32, 49-45, 63-50.