divendres, 2 de novembre del 2012

El Platges perd a la pròrroga davant el Sant Adrià 98-92

Després de set jornades de lliga els mataronins porten tres victòries i quatre derrotes

Nova derrota del sènior masculí del Platges de Mataró aquest 98-92 a la pista del Sant Adrià en un partit que s’ha decidit a la pròrroga. Tot i la derrota el conjunt mataroní va donar una millor imatge que en partits anteriors, tot i això la victòria es va resistir i els grocs van acabar perdent en el temps extra. Abans, en la darrera possessió del temps reglamentari, Ariño va tenir la possibilitat de donar la victòria al seu equip, però el seu llançament no va trobar ni cistella.

Mal inici de partit del Platges que es va veure superat pels locals que amb una bona ratxa de triples consecutius va marxar ràpidament en el marcador. Al final de primer quart el resultat era 22-13. En el segon quart la cosa no va millorar, els locals que van continuar molt encertats en atac no van deixar que el Platges retallés diferències i van arribar al descans amb onze punts d’avantatge 45-34.

En el tercer quart es van veure els millors minuts de joc del conjunt mataroní, els grocs, gràcies a les cistelles de Mons i Ariño, van anar escurçant diferències per acabar el tercer període un punt a dalt 65-66.
El quart període la igualtat va ser màxima i cap dels dos equips va tenir grans diferències a favor, d’aquesta manera es va arribar al darrer minut de joc amb el Platges guanyant de dos punts (80-82). Però els locals gràcies a un tir lliure i a una jugada de dos més un, van empatar el matx i es van posar 84-82 a dalt. Ariño va tornar a empatar el partit amb una ràpida jugada, els locals van errar el seu atac i en la darrera possessió del temps reglamentari Ariño va errar el llançament que hauria donat la victòria als mataronins.

A la pròrroga el Platges va arribar molt just de forces i carregat de personals i tot i que ho va intentar, va acabar cedit davant un Sant Adrià que va arribar més fresc al tram final.
SANT ADRIÀ – PLATGES MATARÓ 98-92
PLATGES: Sergi Ventura (13), David Romero (12), Guillem Garcia, David Gracia (3), Jordi Sanchez (2) cinc inicial;   Paco Hernàndez (7), Conrad Varela (7), Llorenç Mons (19), Galdric Serra (1).
MARCADOR: 22-13, 45-34, 65-66, 84-84, 98-92.