El femení del Platges de Mataró s’exhibeix a Cornellà

Les mataronines tomben 42-75 un rival complicat i es manté líder

Cornellà 42-75
Platges de Mataró: Laia Flores (10), Blanca García (3), Cristina Pujol (7), Núria Talavera (19), Olga Ruano (18). Ariadna Pujol (8), Marta Jou (2), Teresa Gómez (2), Claudia García (6) i Carolina del Santo.

El femení del Platges de Mataró va aconseguir una victòria important a la complicada pista del Cornellà, on les noies de César Aneas es van exhibir. L’equip unionista va oferir un joc molt complert en tots sentits, tant atac com defensa, i va ser contundent sota el tauler gràcies a la tasca d’Olga Ruano i Núria Talavera. L’equip es va imposar 42-75 i es manté com a líder de la categoria empatat amb el Joventut Les Corts.

El partit va començar igualat, amb intercanvi de cistelles per ambdós costats. Però el Platges ha millorat moltíssim en el joc interior, i això es nota a l’hora de construir segones jugades i recollir molts més rebots. Aquesta força i el bon ritme de partit impregnat per Blanca Garcia i Laia Flores permetien a les unionistes marxar amb cinc punts d’avantatge al primer parcial. En el segon el Mataró va brillar amb llum pròpia, aconseguint un parcial de 6-22 espectacular en la que tot funcionava: penetracions, rebots, tirs de tres. 21 punts de diferència al descans.

El tercer quart mantenia la tònica del partit. Mataró molt seriós en defensa i recreant amb un joc espectacular en atac arribava a un avantatge de 28 a 51 al final de quart. L’últim quart s’iniciava amb un nou encaixada de les de Mataró que feien un nou parcial de 2-14. L’aportació des de la banqueta amb minuts per les més joves va ser destacada, i després d’aconseguir fins a 38 punts d’avantatge finalment es va guanyar per un clarivident 42-75.