dilluns, 17 de setembre del 2012

El Platges de Mataró comença amb mal peu la temporada

Un mal inici de partit condemna els de Quique Spà, que cauen 90-54 davant el Quart

El Platges de Mataró no va poder començar amb bon peu la nova temporada a la Copa Catalunya. Els unonistes visitaven la pista del CB Quart, un conjunt complicat davant el qual van acabar ensopegant per 90-54. El mal inici en el primer període, on es va encaixar una diferència de 18 punts, va marcar el devenir d’un partit en el que els mataronins no van estar en gairebé cap moment. Conrad Varela i Sergi Ventura amb nou punts cadascú van ser els més destacats de l’equip.

Els mataronins es van veure superats durant el primer període davant un rival que va aprofitar les grans facilitats defensives dels visitants. 26 punts del Quart per només 8 dels mataronins, que van estar erràtics sobretot sota cistella, des d’on més mal va fer el rival unionista. Amb la diferència de 18 punts en el marcador, el segon període va ser un intent de revertir la situació. Sense èxit. Els mataronins van ajustar-se molt més en el segon quart, evitant els atacs dels locals i tenint més encert en atac. Però el parcial va tornar a ser desfavorable, i a la mitja part es perdia de vint punts.

En la represa, lluny d’aconseguir posar fil a l’agulla a la remuntada, els mataronins van tornar a fer aigües en defensa i van tornar a encaixar més de vint punts. 25 en total d’un rival encertat en el tir de tres i letal a la zona. La diferència ja era insalvable després d’aquest parcial (25-14) i en el tram final de partit els unionistes van trobar més facilitat per sumar punts, tot i que ja era massa tard i la feblesa defensiva va permetre al Quart escapar-se definitivament amb la clara victòria per 90-54.

El Platges de Mataró, cuer per pitjor bàsquet-avarage, buscarà sumar el primer triomf de la temporada el proper cap de setmana a casa davant el Sant Andreu Natzaret. L’horari del partit segons la Federació Catalana és el diumenge 23 a les 19.00h, una hora més tard de l’horari habitual del primer equip masculí