dijous, 20 de setembre del 2012

El femení del Platges comença la lliga amb autoritat i una Olga Ruano estel·lar




publicat per http://www.mataroradio.cat Dm, 18/09/2012 - 15:02  Marc Mayola

La contundent victòria del femení del Platges de Mataró a la pista del Viladecans, 46 a 75, en el primer partit de lliga, no és significava ni s’ajusta a la diferència real entre els dos equips. D’aquesta manera, la jugadora mataronina, Blanca Garcia, rebaixa l’eufòria i les expectatives en un equip, el Platges, que s’ha reforçat aquesta temporada per ser protagonista a Copa Catalunya.
La jugadora del Platges, que aquesta temporada ha tornat a Mataró després de la seva aventura a La Seu, assegura que no esperaven guanyar amb tanta comoditat a la pista del Viladecans. Apunta que el primer rival a la lliga té una plantilla prou important per competir amb els millors equips de la categoria.
La realitat és que les expectatives són altes perquè el Platges de Mataró s’ha reforçat a consciència i presenta una plantilla més potent que la temporada passada. Blanca Garcia fa referència al joc interior de l’equip, completat amb els fitxatges de Carolina del Santo i Olga Ruano, que probablement és la pivot més dominant de la categoria. De moment, l’han escollida MVP de la primera jornada. Els números ho diuen tot; 23 punts, 11 rebots i 32 de valoració.
El Platges ja prepara la visita del S.E.S.E. corresponent al primer partit de la temporada a casa. Mireia Monleón, ex pivot de les mataronines, és una de les referències del proper rival del conjunt que entrena César Aneas.
Finalment, Blanca Garcia ha recordat la seva experiència al Cadí La Seu. Una aventura apassionant que ha permès a la jugadora mataronina assaborir el bàsquet com una professió.
El Cadí La Seu és un dels dos equips catalans de la Lliga Femenina 1, la màxima competició a nivell estatal.