divendres, 28 de setembre del 2012

Ari Pujol jugarà el Mundial 3X3 Sub 18 i obliga a ajornar el proper partit del Platges

La mataronina Ari Pujol jugarà aquest proper cap de setmana el Mundial 3x3 Sub 18 que es disputa a Madrid. La convocatòria de l’escorta del Platges ha propiciat l’ajornament del partit que el conjunt de César Aneas havia de jugar diumenge a la pista del Joventut Les Corts.
Pujol competirà amb la selecció estatal en aquesta cita mundial, compartint equip amb les jugadores de La Caja de Canarias Letícia Romero i Astou Barro, i Rocío Trigueros d’Estudiantes. El tècnic del Platges apunta que no es podien permetre el luxe de visitar la pista del Joventut sense una de les jugadores més determinants de l’equip.
El Platges ha signat un inici de competició que il•lusiona, amb dues victòries seguides contra Viladecans i S.E.S.E. El triomf davant les barcelonines en l’estrena a casa, ha refermat les opcions del conjunt que entrena César Aneas. A diferència del partit de la primera jornada, però, les mataronines van tenir problemes per entrar en joc i marcar diferències.
Les mataronines van trencar el partit en els primers minuts del tercer quart. La defensa va ser més intensa, van tancar el rebot per poder córrer al contraatac i l’estadística d’encert en triples va millorar ostensiblement. El Platges entrava a l’últim quart amb el partit encarrilat.
César Aneas destaca el valor d’una victòria contra un bon equip com el S.E.S.E. L’ex jugadora del Platges Mireia Monleón va signar un bon partit dins la pintura. Les mataronines van haver de treballar amb paciència i consistència per acabar emportar-se el partit.
El Platges lidera la classificació amb les mateixes victòries que Cerdanyola i Joventut Les Corts, el rival que aquest cap de setmana havia de posar a prova el potencial de les mataronines.

Masculí
L’equip masculí del Platges, per la seva part, ha recuperat sensacions i fortalesa anímica gràcies a la victòria contra el Sant Andreu Natzaret. D’aquesta manera, els mataronins passen pàgina a la dolorosa pallissa encaixada a la pista del Quart en la primera jornada. El tècnic dels mataronins, Quique Spà, parla de la importància psicològica del primer triomf a casa.
Després de recuperar l’equip a nivell anímic, és el moment de corregir tots els aspectes que el Platges necessita millorar per ser més competitiu. Mantenir el ritme de partit, ser més constants i regulars durant els 40 minuts, és una de les principals exigències del tècnic.
El Platges ja prepara la visita a la pista de l’ADEPAF Figueres. L’equip de l’Alt Empordà ha recuperat el seu base i jugador franquícia, Jordi Vallmajó, i manté el nucli de la plantilla que tenia la temporada passada. Els seus pivots arrosseguen molèsties físiques, però podrien arribar a temps per enfrontar-se al Mataró.
De moment, el Figueres ha perdut els dos partits de lliga disputats fins ara.