dissabte, 29 de setembre del 2012

“Oh Happy Day!” torna a la Sala Cabanyes després de l’èxit de les últimes Fires




Més de 200 persones participen en aquesta comèdia musical, coproduïda amb l’Escola Musical de Música, amb què l’entitat mataronina dóna el tret de sortida a aquesta temporada teatral

La Sala Cabanyes inicia la seva temporada teatral aquest diumenge dia 30 amb el retorn d’”Oh Happy Day!”. Aquesta comèdia musical, estrenada durant les Fires d’aquest any i que va rebre una gran acollida per part del públic, aixecarà el teló durant quatre representacions, aquest diumenge i els dies 7, 12 i 14 d’octubre.

"Oh Happy Day!" explica la història d’una dona que, per circumstàncies de la vida, s’ha d’amagar en un convent i viurà situacions molt divertides amb la resta de la congregació i un grup d’alumnes. La història se situa en un barri degradat i comença amb la creença que la música i les casualitats poden provocar canvis positius. Es tracta d’una comèdia musical divertida, sorprenent i que fa que l’espectador surti del teatre amb molt bon gust de boca i cantant les cançons que ha escoltat.

El muntatge, dirigit pel President de Sala Cabanyes, Toni Grané, s’ha creat amb una estructura argumental a partir de la qual Ferran Camps, Coral Consegal i Núria Radó han creat un guió i escrit les lletres de les cançons. El repertori musical està format per peces compostes especialment per l’obra i adaptacions de temes ja coneguts del gospel tradicional o peces de grups tan coneguts com Sau o el tradicional “Oh Happy Day”, que dóna nom al musical.

Col·laboració amb l’EMMM

“Oh Happy Day!” és un muntatge preparat en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música (EMMM). L’obra va néixer a partir del conveni que mantenen les dues entitats: la Sala produeix l’espectacle i l’Escola de Música hi aporta la direcció i l’orquestració musical, amb Georgina Blanch i Rubén Bes. L’EMMM posa a disposició de l’obra dos combos -conjunts instrumentals de música elèctrònica- sorgits d’assignatures dels alumnes del curs 2011-2012, que ofereix el centre i que han servit exclusivament per preparar el repertori d’”Oh Happy Day!”.

El repartiment l’encapçala Mercè Bellido, secundada per altres intèrprets del planter de la Sala Cabanyes, com Jordi Gironès, Paquita de la Hoz o Juli Cusachs. Prop de 200 persones fan possible aquesta obra, que compta amb una coral infantil d’una cinquantena de nens i nenes i també un cor al fossar format per una vintena de cantants. La resta de l’equip el completen gairebé una setantena d’actors en escena i pràcticament una vintena de músics a banda de la direcció, la tècnica i la logística.

Entrades al 50% pel MOW

Per la primera representació d’”Oh Happy Day!”, el diumenge dia 30, les entrades de l’espectacle es poden aconseguir amb un 50% de descompte, ja que la Sala participa en el Mataró Opportunity Weekend (MOW).

Aquesta temporada, la Sala Cabanyes aprofundeix en la informatització de la taquilla i la venda per internet iniciada el curs passat. D’aquesta manera, les localitats per “Oh Happy Day!” es podran adquirir les 24 hores del dia a través de la pàgina web de l’entitat o a l’adreça http://entrades.salacabanyes.cat. La reserva d’entrades per telèfon al 618.77.30.13 es manté però passa a ser únicament els divendres entre les sis de al tarda i les nou del vespre. A més, també es poden encarregar entrades per telèfon al 93.790.85.02 en horari de taquilla (divendres i dissabtes dels caps de setmana de representació, de 8 a 9 del vespre; festius de dos quarts d’1 a 2 del migdia i una hora abans de cada representació).

Dies:    Diumenge, 30 de setembre, a les 18:30
                        Diumenge, 7 d’octubre, a les 18:30
                        Divendres, 12 d’octubre, a les 18:30
                        Diumenge, 14 d’octubre, a les 18:30

Preu:   12 euros

Informació i reserva de localitats: 618.77.30.13 (els divendres, de 6 de la tarda a 9 del vespre) i a través de l’adreça electrònica entrades.salacabanyes.cat