dijous, 27 de setembre del 2012

Primera victòria a la lliga del masculí del Platges

Els homes de Quique Spà superen 75-69 el Sant Andreu Natzaret de Badalona

El Platges de Mataró tenia test difícil aquesta setmana a casa rebent la visita del Sant Andreu de Natzaret de Badalona i més encara després d’haver perdut a la primera jornada de lliga a Quart, però els mataronins van mostrar serenitat i bon joc i es van acabar emportant amb mèrits la primera victòria de la temporada 75-69.

El partit va començar amb igualtat i sense que cap dels dos conjunts pogués imposar el seu ritme de joc. A conseqüència d’això el marcador al final del primer quart era d’empat a catorze.

En el segon període el Platges de mica en mica, i gràcies a l’encert des del tir de dos i a la seva superioritat sota els taulells en el rebot, van anar doblegant l’equip badaloní i va marxar al descans amb un petit avantatge de set punts (35-28).

A l’inici de la segona part es van veure els millors minuts de joc del Platges de Mataró que amb un parcial esfereïdor de 17-6 va arribar a tenir divuit punts d’avantatge (52-34). Però en el tram final del tercer quart el Sant Andreu va reaccionar i va rebaixar la diferència fins als 11 punts.

En el darrer quart es va repetir la mateixa història que en el tercer període, primer el Platges va posar la directa i va tornar a marxar en el marcador arribant a tenir una diferència de 17 punts (53-70). Però en els darrers minuts els visitants van reaccionar i van acabar apropant-se en el marcador encara que la victòria en cap moment va perillar.

Pel Platges de Mataró Guillem Garcia amb 12 punts i Conrad Varela i Jordi Sánchez tots dos amb 10 punts van ser els jugadors més encertats de cara a cistella.

PLATGES MATARÓ – SANT ANDREU NATZARET 75-69
PLATGES: Sergi Ventura (8), Llorenç Mons (3), Jordi Sánchez (10), Conrad Varela (10) i Paco Hernández (8) cinc inicial; Guillem Garcia (12), Nacho Ariño (2), Adrià Fradera (9),  David Romero (5), David Garcia (4), Galdric Serra (3), Pol Valletbó (1).
Marcador: 14-14, 35-28, 59-48, 75-69.