dimarts, 10 de juliol del 2012

La UEM ret homenatge a Jordi Ventura




El base mataroní abandona les pistes després d'estar 26 anys defensant els colors de la UE Mataró

Dissabte passat el Palau Josep Mora va acollir el partit d'homenatge a Jordi Ventura que li va fer la UE Mataró per haver jugat durant 26 anys a l'equip groc. El base mataroní que ha estat una de les peces clau del Platges de Mataró durant aquests darrers anys, va rebre un sentit i merescut homenatge de part del club de la seva vida.

El partit d'homenatge va ser un triangular format per tres equips, l'equip groc format pels jugadors de la plantilla de l'actual Platges de Mataró, l'equip taronja format per ex-jugadors del club que van coincidir amb Jordi Ventura en la seva primera època al primer equip i l'equip negre, format per ex-jugadors mataronins que van jugar al primer equip de la UE Mataró amb Jordi Ventura quan aquest ja era capità. Jordi Ventura va jugar un partit amb cada equip.

Tots els jugadors dels dos equips d'històrics van jugar amb el número 11 d'en Jordi Ventura. Els jugadors dels tres equips van rebre un recordatori del partit, a l'igual que tots els entrenadors i delegats que va tenir en Jordi Ventura als llarg d'aquests 26 anys al club que també van assistir a la festa.

publicat per
9 de juliol de 2012