dilluns, 9 de juliol del 2012

La UE Mataró retira el número 11 de Jordi Ventura




El Josep Mora acomiada el capità del primer equip del Platges de Mataró en un emotiu homenatge al base unionista

Jordi Ventura ja ha passat a la història de la UE Mataró. L'entitat a la que va entrar a mitjan dels anys vuitanta i de la que s'acomiada com a jugador actiu -seguirà com entrenador de categories inferiores- va voler retre homenatge al menut i talentós base mataroní de la millor manera possible: retirant el ja mític número 11 que ha portat a l'esquena. Va ser un dels moments més emotius d'un acte que pretenia acomiadar com calia a Ventura després de més d'una dècada en el primer equip del actual Platges de Mataró i de tota una vida a l'entitat. Durant el dissabte a la tarda es va organitzar un triangular entre jugadors i ex-companys de Ventura al llarg d'aquestes dotze temporades al primer equip groc.

Posteriorment, va arribar l'hora dels parlaments, en els quals Ventura va voler acomiadar-se de tots els que l'han acompanyat al llarg d'aquests anys: familiars, junta directiva, entrenadors, companys d'equip. El jugador admetia aquest dilluns que per ell va ser un dia "molt emotiu" que recordarà "tota la vida". El base mataroní ho deixa amb 31 anys després que una lesió al maluc anés a més aquests últims anys fins a convertir-se en un impediment per poder gaudir del bàsquet i rendir al màxim nivell. El número 11 penjat a la part alta del Josep Mora mantindrà el record del seu joc amb la UE Mataró.

A banda del comiat de Ventura davant l'afició i tots els que l'han acompanyat durant la seva trajectòria com a jugador, també va haver-hi temps perquè l'infantil femení del Platges de Mataró entrenat per César Aneas pogués oferir a l'afició que es va acostar al Josep Mora el sots-campionat d'Espanya que van aconseguir recentment.

publicat per
9 de juliol de 2012