dilluns, 4 de juny del 2012

El Platges si vol jugar a EBA haurà de remuntar

El conjunt mataroní va perdre 65-60 el partit d’anada de les semifinals de Copa Catalunya a la pista del Lluïsos de Gràcia

El Platges va perdre l’anada de les semifinals de la Copa Catalunya 65-60 a la petita i asfixiant pista del Lluïsos de Gràcia i ara haurà de remuntar l’eliminatòria en el partit de tornada que es disputarà a Palau Josep Mora dissabte a les 18:30 hores. Si els mataronins remunten aquest desavantatge de cinc punts s’hauran guanyat el poder jugar a Lliga EBA la temporada vinent. Comentar que el conjunt groc va acabar al final del matx una mica indignat amb l’actuació arbitral.

Els locals empesos pel seu públic van començar molt forts i ràpidament es van posar per sobre en el marcador. Tot i això el Platges de mica en mica va anar entrant en el partit i va acabar la primera part perdent per només cinc punts 43-38.

A la represa el conjunt mataroní va empatar el matx al final del tercer quart, però en els darrers instants de joc el conjunt barceloní va saber jugar les seves armes i va agafar un avantatge de vuit punts. Una cistella sota la botzina del conjunt groc va deixar el marcador en 65 a 60 final que deixa l’eliminatòria molt oberta de cara al segon partit que s’ha de disputar a Mataró. En l'altra semifinal el Reus Ploms es va imposar al Sant Josep de Badalona per 67 a 66