dilluns, 4 de juny del 2012

El Platges de Mataró perd el primer assalt amb els Lluïsos de Gràcia

Els mataronins cauen 65-60 en un dur partit; la tornada al Josep Mora serà clau per ascendir a lliga EBA

El Platges de Mataró haurà de remuntar. El conjunt unionista va encaixar diumenge una derrota davant els Lluïsos de Gràcia, amb qui s’estan jugant una plaça d’ascens a la Lliga EBA. Els mataronins sabien de la dificultat del partit, amanit per algunes decisions arbitrals discutibles que van encendre els ànims dels unionistes en diverses ocasions. Més enllà d’això, el Platges de Mataró va anar a remolc durant bona part de l’enfrontament amb els barcelonins, amb diferències que es movien entre els vuit punts del primer quart i els cinc amb els que es va arribar al descans: 43-38.

La reacció unionista va ser un fet, i malgrat les dificultats –com la baixa per lesió de Marc Forcada- el partit es va equilibrar al final del tercer període. Els mataronins no van poder capgirar la truita, i finalment els Lluïsos de Gràcia es van emportar la victòria per un ajustat 65-60 que ho deixa tot obert de cara al partit de tornada. Si el Platges de Mataró guanya per més de cinc punts, serà equip de Lliga EBA. El matx es preveu disputar el proper dissabte, dia 2 a les 18.30h al Josep Mora.