dilluns, 4 de juny del 2012

El Platges de Mataró surt viu de la pista dels Lluïsos de Gràcia (65-60)




El Platges de Mataró perd a la pista dels Lluïsos de Gràcia, 65 a 60, però l’eliminatòria queda oberta de cara el partit de tornada. Els mataronins hauran de remuntar aquest resultat al Mora per aconseguir l’ascens a la Lliga EBA.
El Platges de Mataró surt viu de la pista dels Lluïsos de Gràcia. Amb aquesta sensació tornava a la capital del Maresme l’expedició mataronina després de viure la seva pròpia epopeia en el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a la Lliga EBA. Alguns jugadors mataronins, en els seus missatges a les xarxes socials, feien referència a l’experiència viscuda a la pista dels Lluïsos de Grècia, un joc de paraules per intentar il•lustrar la batalla de Gràcia. El tècnic del Platges, Quique Spà, es mostra satisfet amb el resultat final, 65 a 60, i destaca l’extrema agressivitat del rival.
La pista dels Lluïsos semblava, per molts, un OAKA en miniatura. Però la veritat és que un partit d’Eurolliga al camp de Panathinaikos és una tasca bastant menys molesta que afrontar una eliminatòria d’ascens contra el conjunt gracienc. Spà detalla l’ambient que van viure en el partit d’anada d’aquesta ronda decisiva.
Els àrbitres, cohibits davant un ambient tant càlid, van escombrar cap a casa i van ser molt permissius amb els contactes antireglamentaris dels locals. Spà confia que dissabte que ve, al Mora, els àrbitres puguin fer la seva feina sense veure’s condicionats pel públic.
Els mataronins tenen la sensació que, en termes purament basquetbolístics, són superiors al seu rival. De fet, el tècnic del Platges creu que, malgrat tots els condicionants, haurien pogut guanyar a la pista dels Lluïsos mostrant-se una mica més inspirats en el tir exterior.

publicat per
Marc Mayola
4 de juny de 2012