dilluns, 21 de maig del 2012

L’infantil femení de la UE Mataró fa història al Campionat de Catalunya

El conjunt dirigit per César Aneas s’imposa al Girona per 46-69; mai s’havia assolit el títol en aquesta categoria

L’infantil femení del Platges de Mataró es va proclamar campió de Catalunya per primera vegada en la seva història. El conjunt dirigit per César Aneas va aconseguir superar en la gran final al Girona en un matx molt seriós i un joc molt sòlid de part de les unionistes. Les mataronines van saber posar-se ben aviat per davant en el marcador amb un còmode avantatge de 10-22, que tot i que va trontollar en alguns moments, es va saber anar mantenint al llarg del partit (25-35 i 37-53 són alguns parcials que ho exemplifiquen). Finalment, el partit es va decidir per les mataronines per un clar 46-69.

Mar Gónzalez, Judit Valls, Esther Murat, Júlia Quintana, Marina Peinado, Bruna Vila, Helena Serrano, Bet Arnal, Berta Cejudo, Aina Gràcia, César Aneas, Marc Batlle i David Luna guanyant aquest Campionat de Catalunya Infantil han marcat un fet històric. Mai cap equip de la Unió Esportiva Mataró havia aconseguit aquest fet. Mataró és el club amb més Campionats de Catalunya Femení a les seves vitrines, 6 dels 8 últims en categoria Junior, 3 dels 5 últims en categoria cadet i ara se suma seu primer en categoria infantil.