dijous, 24 de maig del 2012

La base mataronina mai falla




Mataró forma i dóna esportistes de primer nivell però no els reté

Un any més la base dels diferents clubs esportius de Mataró no falla i dóna tots aquells èxits que els equips sèniors de la ciutat a vegades no poden donar. Aquest any, per sort, els equips sèniors ens han portat més alegries que no pas tristeses, tot i això els títols de lliga i de campions de Catalunya un any més han vigut de la mà de la base.

Aquesta setmana passada l’infantil A del CE Mataró va guanyar el títol de lliga, el cadet del Joventut Mataró es va classificar per a la final de Copa després d’eliminar el totpoderós Granollers, l’infantil femení de la UE Mataró es va proclamar campió de Catalunya, mentre que el júnior, que ja havia aconseguit aquest títol setmanes abans, acabava quart en els Campionats d’Espanya. Setmanes abans des d’aquí ja vam informar que l’infantil femení del Futsal Mataró es proclamava campió de lliga i es classificava per disputar els estatals, a més el cadet masculí del club de futbol sala ha acabat tercer de Catalunya i els equips de base de waterpolo del CN Mataró ja estan esperant les fases finals catalanes i estatals. Tots aquests èxits, i molts altres més que no puc recordar, són els que han aconseguit per ara els equips de base de la nostra ciutat. Però els èxits no s’acaben aquí, després s’hi ha d’afegir les victòries individuals i rècords de triatletes, atletes i nedadors que any rere any estan entre els millors.

Totes aquestes victòries, títols, campionats, pòdiums i medalles que aconsegueixen els nostres esportistes de base demostren que els nostres clubs treballen bé amb els més petits i formen esportistes de primer nivell. Ara, després, molts d’aquests esportistes han de marxar de la ciutat per seguir progressant a altres clubs. Aquesta és l’assignatura de l’esport de la nostra ciutat, la de poder retenir els nostres esportistes, però per això fa falta que els clubs tinguin diners, i això avui dia sembla inviable, per tant ens seguirem conformant amb els èxits de la base.

publicat per
Eloi Sivilla
24 de maig de 2012