dilluns, 21 de maig del 2012

El Platges encarrila l'eliminatòria contra l'Igualada però Marc Forcada cau lesionat




El Platges de Mataró encarrila l’eliminatòria d’ascens contra l’Igualada, però podria perdre Marc Forcada de cara la tornada i la ronda definitiva si els mataronins eliminen el conjunt de l’Anoia. L’aler del Platges pateix una lesió al genoll. Si es confirmen els pitjors presagis, no podrà ajudar l’equip en els partits decisius.
Marc Forcada és, segurament, el jugador més important del Platges i un dels alers-pivot més determinants de la categoria. Corria el primer quart del partit a la pista de l’Igualada quan va patir una lesió al genoll. Ja no va tornar a la pista i és molt possible que no ho pugui fer fins la temporada que ve. El tècnic dels mataronins, Quique Spà, és conscient del contratemps. El mateix jugador es descarta, gairebé amb tota seguretat, pel partit de tornada a casa, dissabte contra l’Igualada.
El Platges afrontarà el partit amb un punt d’avantatge, després del 70 a 71 a la pista de l’Igualada. Una victòria amb valor afegit perquè els mataronins van anar a remolc durant bona part de l’enfrontament.
Spà destaca la reacció brillant del seu equip després de la lesió de Forcada. Tot i ser una plantilla curta d’efectius, tots els jugadors van aportar les seves virtuts per acabar guanyant el partit.
Justament Forcada valora l’aportació dels seus companys i la capacitat que van mostrar per sobreposar-se a les adversitats davant un rival del nivell de l’Igualada.
Forcada valora especialment la feina de Conrad Varela, que va assumir el seu rol i va saber suplir amb excel•lència el paper que juga Forcada com a pilar fonamental del Platges.
Al final, tot i el disgust per la lesió de Forcada, el Platges tornava a casa amb un bon resultat que deixa l’eliminatòria oberta de cara el partit de tornada. El tècnic, Quique Spà, apunta fins i tot que preferia una victòria mínima per mantenir la tensió de l’equip i l’obligació de guanyar a casa.
També en bàsquet, el júnior femení del Platges va acabar finalment quart en el Campionat Estatal disputat a Saragossa. Les mataronines es van veure superades, divendres a la tarda, pel potent Gran Canària, que en tot moment va dominar el marcador i es va acabar imposant per 85 a 60. Dissabte, el Monster Platges va caure davant el Rivas per 70 a 73, en el partit que definia la tercera plaça del podi. El conjunt de César Aneas va començar molt malament, 0 a 11. Les mataronines van reaccionar per situar-se cinc amunt, però finalment el campió de Madrid es va acabar imposant. Marina Lizarazu, amb 16 punts, va ser la màxima anotadora del Rivas. Neus Bermejo, amb 25 punts i 7 rebots, va ser la millor mataronina.

publicat per
Marc Mayola
21 de maig de 2012