dimarts, 8 de maig del 2012

El Platges de Mataró perd amb el Santa Coloma

Els mataronins no poden certificar la primera posició matemàtica després de caure 81-60 amb el seu principal perseguidor

El Platges de Mataró no va poder certificar la primera posició de Copa Catalunya en l’enfrontament decisiu i directe amb el segon classificat, el Santa Coloma. Els mataronins van caure per 81-60 i han vist com la primera posició de manera matemàtica s’ajorna, com a mínim, una setmana més fins la darrera jornada de lliga. L’equip dirigit per Quique Spà va haver d’anar a remolc des del primer parcial, on els locals van sortir molt endollats buscant un triomf que evités la sentència de la classificació. El Platges es queda ara un triomf per sobre del Santa Coloma a una jornada del final.

El Santa Coloma va aprofitar el fet de trobar-se amb un Platges de Mataró endormiscat, fet que va servir perquè els locals s’escapessin al marcador amb bons avantatges tant en el primer quart, amb 20-10 favorable als vermells, i més punts en el segon període. En aquest, però, els mataronins van reaccionar tímidament i van començar a retallar diferències, gràcies sobretot a un major encert de cara a cistella. Al descans, el Santa Coloma guanyava 37-30.

En la represa, el Platges de Mataró va pagar car diverses errades en el tir exterior,  només un 2 de 17 en llançaments de tres. El Santa Coloma dominava el joc interior i això feia patir als mataronins, que ni en defensa recollien tots els rebots necessaris ni molt menys en atac, on el Santa Coloma estava molt fort defensant. El partit es va complicar amb set punts més de diferència en el tercer període. L’equip veia que no podia capgirar el matx i finalment, en el darrer, va encaixar un parcial de 24-17 que omplia les diferències fins el 81-60 definitiu.

El darrer compromís del Platges de Mataró serà a casa davant l’Aqua, el proper diumenge, dia 13 a les 18.30h. L’equip depèn d’ell mateix per ser primer.